Treinen: aangepaste dienstregeling in de regio

Treinen in het hele land rijden dinsdag vanaf 12 uur met een aangepaste dienstregeling. Samen met de NS maakte Omroep West een kort overzicht van wijzingen in de regio.

De regeling zoals hieronder staat, blijft de hele dag van kracht. Dat geldt ook als het noodweer blijkt mee te vallen.

Overzicht regioBR>
Tussen Den Haag CS en Leiden rijden er minder treinen. In de richting Leiden: de treinen van .28 en .58 vanaf Den Haag CS vallen uit. De treinen van .04, .09, .34 en .39 rijden wel.

Tussen Den Haag CS en Gouda: minder treinen. In de richting Gouda: de treinen van .12, .41 en .53 vallen uit. De treinen van .08, .26, .38, .56 rijden wel.

Tussen Gouda en Leiden: de treinen rijden twee keer per uur, in plaats van vier keer per uur. Reizigers moeten overstappen in Woerden.

Ook tussen Gouda en Rotterdam rijden minder treinen. Richting Rotterdam geldt: de treinen van .26, .52 en .56 vallen uit. De treinen die wel rijden, zijn die van .07, .12, .37 en .42.

Blikseminslag

Tussen Hoek van Holland en Rotterdam is halverwege de ochtend de bliksem ingeslagen. Daar rijden helemaal geen treinen.

Bussen en trams

Bij het busvervoer worden geen problemen verwacht, behalve als er extreem veel regen gaat vallen. Dan kunnen tunnels onbegaanbaar worden. Bliksem kan risico’s geven voor het tramverkeer, maar op het moment van schrijven (11:20 uur) was daar bij de HTM nog geen sprake van.

Reactie achterlaten