Verkeersomleiding Oosterheem: buslijnen geknipt

Op zaterdag 11 en zondag 12 september wordt de nieuwe rotonde op de kruising Verlengde Oostweg, Willem Dreeslaan en de Stephensonstraat geasfalteerd. Hiervoor is het noodzakelijk het kruispunt geheel af te sluiten voor het verkeer.

Gedurende beide dagen rijdt lijn 75 de gehele dag, ook in de avonduren, ieder half uur tot de halte Marconistraat in Zoeterhage. Vanaf dat punt is er een aansluitende pendelbus naar het bestaande eindpunt van lijn 75 (Oosterheem Benthuizenstraat). Lijn 76 zal op beide dagen niet rijden. Door de langere rijtijden vertrekken de bussen in Oosterheem 10 minuten eerder dan in de dienstregeling genoemde tijden. De haltes van lijn 76 op de Europaweg, Australiƫweg en Oostweg en de haltes van lijn 75 op de Willem Dreeslaan komen tijdens de werkzaamheden te vervallen.

Reactie achterlaten