Vrouw beroofd op halte RandstadRail

Op woensdag 9 november omstreeks 20:15 uur beroofde een onbekende man op de Parkdreef bij de halte van Randstadrail een 22-jarige vrouw uit Zoetermeer van haar telefoon.

Het slachtoffer zat op een bankje te wachten en had haar telefoon in haar hand. Een licht getinte jongen liep heen en weer over het tramstation toen hij ineens de telefoon uit haar handen rukte en wegrende richting uitgang. De recherche onderzoekt op dit moment of het tramstation beschikt over bruikbare beelden van de beroving zodat deze kunnen worden ingezet bij het opsporen van de dader.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Reactie achterlaten