Vanaf 11 december met RandstadRail E naar Rotterdam Slinge

De laatste werkzaamheden aan het metrostation Rotterdam Centraal zijn gestart. Er wordt gewerkt aan de toegangen. Als reiziger moet u rekening houden met (tijdelijke) afsluitingen van een metrotoegang. Eind 2011 is het metrostation Rotterdam Centraal geheel afgebouwd. Bovengronds werkt de projectorganisatie van Rotterdam Centraal aan de nieuwe OV-terminal.

Op het traject Den Haag – Rotterdam rijdt RandstadRail E in een half uur van en naar metrostation Rotterdam Centraal. U hoeft nooit lang te wachten, want om de tien minuten kunt u instappen. Eind van dit jaar kunt u nog comfortabeler reizen. Tegelijk met de start van de nieuwe RET dienstregeling rijdt vanaf 11 december RandstadRail E direct door naar Slinge.

Voortaan dus met één overstap van heel Zoetermeer naar de Rotterdamse binnenstad! Pak de HTM-Randstadrail naar Leidschenveen, of neem bus 270, 170 of 174 naar Berkel Westpolder.

Reactie achterlaten