Lijn 4 gestremd tijdens werkzaamheden lijn 3

Door een stremming rijdt RandstadRail 4 in beide richtingen een andere route.

De route van RandstadRail 4 is tijdelijk geknipt: van Zoetermeer Javalaan de normale route tot en met de halte Stadhuis en terug. RandstadRail 4 en 4K rijden van Den Haag De Uithof/Monstersestraat de normale route tot en met de halte Forepark en terug.

Vervallen halten: Leidschenveen, Voorweg Laag, Centrum West

Reisadvies

RandstadRail in Zoetermeer stopt bij de halte Voorweg Hoog en ligt op loopafstand van de vervallen halte Voorweg Laag.

NS. Tussen Zoetermeer en Centraal Station rijdt de NS. Instappen bij de halte Driemanspolder. Vanaf Leidschenveen tram 19 richting Delft Tanthof, uitstappen Station Ypenburg. De NS rijdt tussen Station Ypenburg en Driemanspolder met een stoptrein.

De reden van de stremming is dat een tram op Centrum West zijn stroomafnemer had verloren. De andere trams reden enkelspoor langs Centrum West.

Reactie achterlaten