Kleumend reizen met de Randstadrail [brief AD]

Ook ik heb last van koude voeten in Randstadrail (AD HC 9-12). Voor mijn werk reis ik drie keer in de week met Randstadrail 4 van Zoetermeer naar Den Haag CD vice-versa. De temperatuur in de Randstadrail op de heenweg (’s ochtends rond 07:30) is goed. Niets opvallend. De temperatuur in de Randstadrail op de terugweg (’s middags na 16:00) is echter meer dan fris te noemen. Ook mij valt het al enige maanden op dat de airco dan aan lijkt te staan, hetgeen maakt dat je niet alleen koude voeten krijgt, maar dat je hele lijf na een aantal minuten aan het verkleumen is. Echt heel onprettig. Ik hoor meerdere passagiers tijdens de rit klagen hierover. Eenmaal thuis (5 minuten lopen van de halte) moet ik eerst een tijdje opwarmen. Mijn huisgenoten weten dit inmiddels, zij horen mijn geklaag al die maanden al aan. Ik schaar mij achter diegenen die een klacht hebben ingediend bij HTM en hoop van harte dat er een wat betere warmteregeling ingesteld kan worden in de Randstadrail.

Reactie achterlaten