Stremming bij Beatrixkwartier op 31 januari

Door een stremming in de omgeving van Beatrixkwartier rijden RandstadRail 3 en 4 in beide richtingen een andere route.

RandstadRail 3 Zoetermeer Centrum-West – Den Haag Loosduinen

De route van RandstadRail 3 is tijdelijk geknipt en rijdt van Zoetermeer Centrum-West de normale route tot en met de halte Laan van NOI en terug. RandstadRail 3 rijdt van Den Haag Loosduinen de normale route tot en met Centraal Station en vervolgens via halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat (route tram 2) naar de halte Laan van NOI (naast het Ministerie van SZW) en terug.

RandstadRail 4 Zoetermeer Javalaan – Den Haag De Uithof

De route van RandstadRail 4 is tijdelijk geknipt en rijdt van Zoetermeer Javalaan de normale route tot en met de halte Laan van NOI en terug. Randstadrail 4 rijdt van Den Haag De Uithof de normale route tot en met Centraal Station en vervolgens via halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat (route tram 2) naar halte Laan van NOI (naast het Ministerie van SZW) en terug.

Reizigers kunnen gebruik maken van:

* Randstadrail 3 en 4. Reizigers richting Zoetermeer kunnen bij Station Laan van NOI overstappen op een ander RandstadRail voertuig. Uitstappen naast Ministerie van SZW (beneden) en overstappen bij de reguliere halte voor RandstadRail Laan van NOI (boven) Reizigers richting Den Haag kunnen bij de halte Laan van NOI overstappen op een ander RandstadRail voertuig. Uitstappen bij de halte Laan van NOI (boven) en overstappen bij de halte naast het Ministerie van SZW. (beneden)

* RandstadRail 3 en 4 in Den Haag stoppen bij de halte Ternoot. Deze ligt op loopafstand van de vervallen halte Beatrixkwartier.

Reactie achterlaten