Twee tramstoringen op 10 vrijdag 10 februari

14:38

Door een stremming in de omgeving van Beatrixkwartier rijden RandstadRail 3 en 4 in beide richtingen een andere route.

RandstadRail 3 Zoetermeer Centrum-West – Den Haag Loosduinen

De route van RandstadRail 3 is tijdelijk geknipt en rijdt van Zoetermeer Centrum-West de normale route tot en met de halte Laan van NOI en terug. RandstadRail 3 rijdt van Den Haag Loosduinen de normale route tot en met Centraal Station en vervolgens via halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat (route tram 2) naar de halte Laan van NOI (naast het Ministerie van SZW) en terug.

RandstadRail 4 Zoetermeer Javalaan – Den Haag De Uithof

De route van RandstadRail 4 is tijdelijk geknipt en rijdt van Zoetermeer Javalaan de normale route tot en met de halte Laan van NOI en terug. Randstadrail 4 rijdt van Den Haag De Uithof de normale route tot en met Centraal Station en vervolgens via halten Ternoot, Oostinje, Stuyvesantstraat (route tram 2) naar halte Laan van NOI (naast het Ministerie van SZW) en terug.

23:25

Door een stremming in de omgeving van het Forepark rijden RandstadRail 3 en 4 in beide richtingen een andere route.

RandstadRail 3 Zoetermeer Centrum-West – Den Haag Loosduinen

De route van RandstadRail 3 is tijdelijk geknipt: van Zoetermeer Centrum-West de normale route tot en met de halte Leidschenveen en terug. RandstadRail 3 rijdt van Den Haag Loosduinen de normale route tot en met de halte Laan van NOI en terug.

RandstadRail 4 Zoetermeer Javalaan – Den Haag De Uithof

De route van RandstadRail 4 is tijdelijk geknipt: van Zoetermeer Javalaan de normale route tot en met de halte Leidschenveen en terug. RandstadRail 4 rijdt van Den Haag De Uithof de normale route tot en met de halte Laan van NOI en terug.

Reactie achterlaten