Stremming RR 3 en 4

Stremming RR 3 en 4
Door een stremming in de omgeving van Beatrixkwartier rijden RandstadRail 3 en 4 in beide richtingen een andere route. Dit was het geval op 18 én 19 maart.

Reizigers kunnen gebruik maken van:


  • Randstadrail 3 en 4. Reizigers richting Zoetermeer kunnen bij Station Laan van NOI overstappen op een ander RandstadRail voertuig. Uitstappen naast Ministerie van SZW (beneden) en overstappen bij de reguliere halte voor RandstadRail Laan van NOI (boven) Reizigers richting Den Haag kunnen bij de halte Laan van NOI overstappen op een ander RandstadRail voertuig. Uitstappen bij de halte Laan van NOI (boven) en overstappen bij de halte naast het Ministerie van SZW. (beneden)
  • RandstadRail 3 en 4 in Den Haag stoppen bij de halte Ternoot. Deze ligt op loopafstand van de vervallen halte Beatrixkwartier.

Reactie achterlaten