Niet meer zoeken naar RandstadRail

Het zoeken naar de stations van de RandstadRail is voorgoed voorbij voor bezoekers van het centrum van Zoetermeer. Op het Stadhuisplein zijn de ingangen naar de stations sinds donderdag voorzien van duidelijke wegwijzers.

Patrick van Domburg weet zeker dat Zoetermeerders het probleem herkennen: “Het is bekend dat bezoekers in de buurt van het Stadhuisplein de weg naar de RandstadRail niet altijd kunnen vinden. Dat is nu verleden tijd.”

Het plaatsen van de borden maakt deel uit van een heel programma van verbeteringen waarmee Zoetermeer de binnenstad aantrekkelijk wil houden voor bezoekers van binnen en buiten de stad, zoals in het programma Bruisende Sfeervolle Binnenstad staat’. Het plaatsen van de wegwijzers gebeurt in samenwerking met de HTM en wordt gefinancierd door het Stadsgewest Haaglanden.

0 antwoorden op “Niet meer zoeken naar RandstadRail”

  1. jacky carels2012-12-22 om 00:00Beantwoorden

    geen 270 meer op de driesprong, wat een beroerde verbinding naar Rotterdam weer. wat hebben we aan 170, als je daar eerst een bus moet pakken om eerst een half uur onderweg te moeten zijn, dan 170, dan randstadrail en dan pas in Rotjeknor. beroerd, zo´n grote stad als Zoetermeer en geen directe verbinding naar Rotterdam. Openbaar vervoer wordt er alleen slechter op. Ik pak de auto maar, wordt het lekker druk op de 470

  2. Maarten Batenburg2012-12-22 om 00:00Beantwoorden

    Een optie is natuurlijk vanaf De Driesprong gewoon de 121 naar Pijnacker, en daar de metro nemen. Veel sneller.

Reactie achterlaten