Stremming Randstadrail bij Voorweg laag

Door een stremming in de omgeving van Voorweg Laag rijden RandstadRail 3 en 4 in beide richtingen een andere route.

RandstadRail 3 Den Haag Loosduinen – Zoetermeer Centrum-West.

RandstadRail 3 rijdt van Den Haag Loosduinen de normale route tot en met de halte Leidschenveen en terug.

RandstadRail 4 Zoetermeer Javalaan – Den Haag De Uithof

De route van RandstadRail 4 is tijdelijk geknipt: van Zoetermeer Javalaan de normale route tot en met de halte Stadhuis en terug. RandstadRail 4 rijdt van Den Haag De Uithof de normale route tot en met de halte Forepark en terug.

Vervallen halten:

Leidschenveen, Voorweg Laag, Centrum West, Leidsewallen, De Leyens, Buytenwegh, Voorweg Hoog, Meerzicht, Driemanspolder, Delftsewallen, Dorp

Reisadvies:


  • Tram 15 en bus 30. Voor reizigers vanuit Den Haag met bestemming halte Leidschenveen Centrum of Zoetermeer Centrum West kunnen bij Centraal Station of halte Kalvermarkt-Stadhuis met tram 15 richting Nootdorp reizen en overstappen bij de halte Laan van ’s Gravenmade op streekvervoer bus 30 richting Zoetermeer Centrum West.
  • NS. Tussen Zoetermeer en Centraal Station rijdt de NS. Instappen bij de halte Driemanspolder. Vanaf Leidschenveen tram 19 richting Delft Tanthof, uitstappen Station Ypenburg. De NS rijdt tussen Station Ypenburg en Driemanspolder met een stoptrein.

HTM adviseert u rekening te houden met extra reistijd.

Aanvulling ZoetermeerOV
Rond het middaguur trad deze storing nogmaals op.

Reactie achterlaten