Weekend 11 en 12 mei omleiding tram 3 in Zoetermeer

In verband met werkzaamheden rijdt tram 3 alleen linksom door de Krakeling Zoetermeer. Dat is de normale route in de richting van het eindpunt Centrum West.

Alle halten in de Krakeling blijven in gebruik, maar tram 3 rijdt er in één richting langs. Bij de vervallen halten in de richting van Den Haag Loosduinen, kunt u instappen op de halte in de tegenoverliggende richting. Tram 4 rijdt in dit weekend wel de normale route.

Ons reisadvies

Reis binnen Zoetermeer met tram 3 linksom en stap eventueel over bij halte Voorweg Hoog naar Voorweg Laag voor een verbinding naar Den Haag. Reizigers op Centrum West kunnen sneller naar Meerzicht, Driemanspolder, Delftsewallen en Dorp als ze eerst naar Voorweg Laag reizen en daar overstappen op RR3 bij Voorweg Hoog. Tram 4 rijdt de normale route in beide richtingen.

Reactie achterlaten