Reizigersorganisatie Rover wil oplossing problemen RandstadRail

Reizigersorganisatie Rover wil snel een oplossing voor de problemen op het Haagse deel van de Rotterdamse metro. De laatste tijd zijn er namelijk veel vertragingen op het traject. Er zijn vooral vertragingen op het stuk tussen Zoetermeer en Voorburg, ter hoogte van het Forepark in Den Haag Leidschenveen.

Die vertragingen komen doordat de wissels het niet goed doen. RET-directeur Pedro Peters twitterde dat hij de irritatie begrijpt, maar dat de HTM destijds heeft gekozen voor een andere, kwetsbaarder ‘aandrijving’ van de wissels. RTV Rijnmond vertelt ook over de problemen van de RandstadRail.

Vandaag rijden RandstadRail 3 en 4 voor het eerst in dagen op tijd. Maar Reizigersorganisatie Rover wil toch dat er zo snel mogelijk een oplossing komt voor de regelmatig terugkerende problemen met RandstadRail. De vertraging duurt tussen de 15 en 20 minuten, zo liet een woordvoerster van de HTM dinsdagochtend weten.

Reizigersorganisatie Rover is een vereniging van OV-reizigers, voor OV-reizigers. De naam ‘Rover’ staat voor ‘Reizigers Openbaar Vervoer’.

Reactie achterlaten