Centrum West krijgt een extra perron en spoor

RandstadRail-halte Centrum West krijgt een extra perron en spoor. Daarmee kunnen meerdere trams van lijn 3 zo nodig tegelijkertijd stoppen bij deze halte. De dienstregeling van RandstadRail wordt daarmee flexibeler en de kans op vertragingen kleiner. Op dinsdag 18 juni is er een informatiebijeenkomst over de plannen en werkzaamheden.

Werkzaamheden

Om de aanleg van het nieuwe spoor en perron mogelijk te maken, worden het huidige spoor en perron verlegd. Deze werkzaamheden vinden plaats in de periode van 13 juli tot en met 1 september 2013. RandstadRail-lijn 3 rijdt in die periode met een aangepaste dienstregeling. Daarna wordt tot december 2013 nog gewerkt aan de bestrating, het nieuwe perron en de inrichting van de omgeving. De aanvoer van bouwmaterialen gebeurt via de zuidkant van Centrum West.

Informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 juni om 19.00 uur bij Schietvereniging Zoetermeer, Voorweg 54a, 2713 RX Zoetermeer (ingang aan de kant van perron 3 bij halte Centrum West). Aanmelden voor de bijeenkomst kan via email: randstadrail@zoetermeer.nl.

0 antwoorden op “Centrum West krijgt een extra perron en spoor”

  1. Pim Meerman2013-07-10 om 00:00Beantwoorden

    Geachte Lezer(es),
    Ben helaas niet op de informatiebijeenkomst van 18 juni j.l. geweest. Zou graag een plattegrondje willen inzien van de uiteindelijke nieuwe situatie met sporenplan van station Centrum West. Kunt u me hieraan helpen, of verwijzen naar een plek waar ik dat kan vinden. Met mijn hartelijke dank voor uw aandacht & moeite, hoogachtend, Pim Meerman

Reactie achterlaten