37 wisselstellers worden vervangen

Vanaf maandag 4 november tot en met vrijdag 13 december rijden tram 3, 4 en metro E (RET) ’s avonds na 22:00 uur niet tussen de halten Den Haag Centraal Station en Zoetermeer / Nootdorp. Er rijdt vervangend busvervoer op de vervallen trajecten.

In het kader van optimalisatie van de bedrijfsvoering van RandstadRail worden 37 wisselstellers vervangen in het zgn. buitengebied (Samenloopdeel + Zoetermeerlijn + Oosterheemlijn). Door de vervanging van de wisselstellers wordt de reguliere exploitatie van RandstadRail 3 en 4 en de E-lijn naar verwachting betrouwbaarder.

Ten gevolge van deze werkzaamheden is op het traject van RandstadRail 3 en 4 gelegen tussen de halten Den Haag Centraal Station en Zoetermeer Centrum – West vanaf 4 november dagelijks vanaf 22:00 uur geen exploitatie mogelijk.

Tevens rijdt de E lijn (RET) vanaf Rotterdam Centraal Station niet verder dan Station Nootdorp. Op de vervallen trajecten wordt voorzien in vervangend busvervoer.

De vervanging van de stellers zal vrijdag 13 december gerealiseerd zijn.

Reactie achterlaten