VVD: extra tramhalte (Houtkade) Leidschenveen

Zaterdag trapte VVD-lijsttrekker Boudewijn Revis de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart af in Leidschenveen in het bijzijn van enthousiaste VVD’ers en belangstellenden. Op de Houtkade onthulde de lijsttrekker de plek van een nieuwe tramhalte.

Revis: “Voor een betere bereikbaarheid van Leidschenveen moet een extra halte worden aangelegd, genaamd Houtkade, op de RandstadRaillijnen 3 en 4 tussen station Leidschenveen en Zoetermeer.”

Met deze belofte vervult de VVD Den Haag een lang gekoesterde wens van de buurtbewoners. Er werd dan ook enthousiast gereageerd. En met dit enthousiasme op zak trokken Revis, de kandidaat-raadsleden en andere VVD’ers de straten in om Leidschenveen oranje en blauw te kleuren. “Gezamenlijk zijn we langs de deuren gegaan bij de buurtbewoners en zijn we op straat in gesprek gegaan over onze stad, de resultaten van de VVD, over de wensen voor de toekomst en natuurlijk over de verkiezingen van 19 maart. Dat gaan we de komende weken ook in de andere Haagse wijken doen. U zult de VVD overal zien.”

Reactie achterlaten