Politie zoekt getuigen van mishandeling station Palenstein

De politie onderzoekt een mishandeling van afgelopen donderdag in Zoetermeer waarbij een 15-jarige jongen en drie HTM-controleurs betrokken waren. De jongen raakte hierbij lichtgewond.

De jongen zat rond 15:35 uur in de Randstadrail en stapte uit op station Palenstein. Terwijl hij de Randstadrail uitstapte en op het perron liep, werd hij vanachter vastgepakt door de HTM-controleurs. Zij gaven aan dat de jongen de kaartjescontrole was ontlopen en dat hij op de vlucht was en wilden hem aanhouden.

De aanhouding ging mogelijk van beide kanten met wat verzet en geweld gepaard, waarbij de jongen gewond raakte. De politie is op zoek naar getuigen om de toedracht van de mishandeling duidelijk te krijgen en om te achterhalen welke rol de betrokkenen hadden. De identiteit van alle betrokken is bekend.

Reactie achterlaten