Meldt klacht over RandstadRail bij Rover Zoetermeer

Rover Zoetermeer wil graag op de hoogte zijn als u problemen of hinder ondervindt tijdens een van uw reizen met de RandstadRail. Zij kunnen dit met de vervoerder bespreken en zullen dan ook de voortgang monitoren.

Over Rover Zoetermeer

Rover afdeling Zoetermeer behartigt de belangen van de lokale reizigers. Dankzij een groep enthousiaste vrijwilligers kan Rover zich inzetten voor beter openbaar vervoer. Wilt u meedenken over openbaar vervoer in de regio Zoetermeer? Vindt u het leuk contact te hebben met reizigers? Dan is vrijwilligerswerk bij Rover misschien iets voor u. Zij zijn altijd op zoek naar mensen, die actief willen worden binnen Rover.

Rover Zoetermeer vraagt een beschikbaarheid van 1 keer per maand voor een afdelingsoverleg en 1 keer per 2 maanden voor een overleg in het Rocov of in andere overlegorganen. Waar nodig meedenken en hand- en spandiensten verrichten.

Ben je enthousiast en wil je je inzetten voor beter Openbaar Vervoer in Zoetermeer, meld je dan aan.

Reactie achterlaten