Urenlang geen treinen tussen Den Haag en Gouda na aanrijding

Tussen Den Haag Centraal en Gouda rijden tot 15:00 uur donderdagmiddag geen treinen. Dit komt door een aanrijding bij station Zoetermeer Oost.

De extra reistijd bedraagt een halfuur tot een uur. De NS raadt treinreizigers die richting Den Haag of Utrecht moeten aan om te reizen via Rotterdam Centraal. Reizigers tussen Den Haag en Amersfoort kunnen omreizen via Schiphol.

Wie van Den Haag richting Zoetermeer of omgekeerd moet, kan gebruik maken van de RandstadRail.

Aanvulling Dichtbij.nl

Hulpdiensten in Zoetermeer werden donderdag massaal opgeroepen om naar station Zoetermeer Oost aan de Eerste Stationstraat te gaan. Een persoon was daar door nog onbekende oorzaak in aanraking gekomen met een trein.

De hulp heeft niet meer mogen baten, het slachtoffer is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Bureau Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Tussen Gouda en Den Haag heeft het treinverkeer flinke hinder ondervonden van de aanrijding.

Reactie achterlaten