Route tram 3 en 4 in twee delen tijdens komend weekend

Tram 3 stopt ook niet bij halte Laan van NOI (boven), Voorburg ’t Loo, Leidschendam-Voorburg en Forepark.

Tram 3 rijdt tussen beginpunt Loosduinen en halte Station Laan van NOI (beneden). Vanaf beginpunt Zoetermeer Centrum West rijdt tram 3 tot aan halte Leidschenveen.

Tram 4 rijdt tussen beginpunt De Uithof en Station Laan van NOI (beneden) Vanaf beginpunt Zoetermeer Javalaan rijdt tram 4 tot aan halte station Laan van NOI (boven). Tram 4 rijdt op het traject Javalaan – Station Laan van NOI met gekoppelde voertuigen.

Tram 3 en 4 rijden tussen halte CS en halte Station Laan van NOI (beneden) via de route van tram 2 en stoppen bij de halten Ternoot, Oostinje, Stuijvesantstaat en Station Laan van NOI (beneden). Met halte Station Laan van NOI (boven) wordt de gebruikelijk halte van tram 3 en 4 bedoeld. Halte Station Laan van NOI (beneden) ligt naast het NS station op de Wilhelmina van Pruisenweg.

Reactie achterlaten