Tram 3 en 4: routes opgesplitst tussen Forepark en Leidschenveen

De routes van tram 3 en 4 zijn opgesplitst. Loosduinen en De Uithof naar halte Forepark. Tram 3 rijdt in Zoetermeer van Centrum West naar Centrum West. Tram 4 rijdt van Zoetermeer naar halte Leidschenveen. Tram 3 stopt niet bij halten:Leidschenveen, Voorweg Laag

Reisadvies:Tram 4 stopt wel bij alle halten, maar er is geen doorgaande verbinding tussen Forepark en Leidschenveen.

Tram 2 en 19 verbinden het ene deel van de route van tram 3 en 4 met het andere deel. Stap over op tram 2 halten MCH Westeinde t/m Centraal Station. Dan op tram 19 bij halte Leidsenhage. Neem vervolgens bij halte Leidschenveen (Centrum) tram 4 naar Zoetermeer. Stap in Zoetermeer op tram 3 bij de halten Voorweg Laag/Hoog of Centrum-West t/m Seghwaert.

Reactie achterlaten