Zand opgeruimd, treinen Den Haag – Utrecht rijden weer

De grote vertraging voor treinreizigers tussen Den Haag en Utrecht is ten einde. Het treinverkeer op dit spoor liep in het honderd nadat bij Zevenhuizen een aanhanger met zand kantelde op een spoorwegovergang. Rond 17:30 uur was de puinhoop opgeruimd en konden de treinen weer doorrijden. Het autoverkeer op de N456 kan ook weer gebruikmaken van de overgang.

Op de drukke N456, de Bredeweg, bij Zevenhuizen kantelde donderdag rond het middaguur een met zand geladen aanhangwagen achter een tractor, midden op de overweg van het spoor tussen Utrecht en Den Haag. De aanhanger en de lading zand kwamen op het spoor en de weg terecht.

De weg werd vervolgens afgesloten tussen de A20 en de A12, treinen reden niet tussen Zoetermeer en Gouda. De extra reistijd voor reizigers tussen Den Haag en Utrecht was soms meer dan een uur.

Reactie achterlaten