‘Fietsenstalling bij halte Voorweg engste plek Zoetermeer’

Uit een poll op de website van AD blijkt dat de stemmers de fietsenstalling naast het Randstadrailstation Voorweg in Meerzicht de engste plek van Zoetermeer vinden.

Van de 862 stemmen ging 38 procent naar de fietsenstalling. Andere ‘enge plekken’ waren onder meer het Lange Land en de Franklinstraat.

De gemeente maakte vorige week bekend dat het plekken aanpakt in de stad die door de bewoners als onprettig worden ervaren. De fietsenstalling aan de Voorweg is een van deze locaties. Zoetermeer trekt 1.500 euro uit om hier een lantaarnpaal te plaatsen om het gevoel van onveiligheid weg te nemen. In totaal gaat er dit jaar 20.000 euro naar de enge plekken in de stad. Het gaat om de delen van de stad waar veel bewoners zich onveilig voelen en die ze daarom ’s avonds mijden.

Reactie achterlaten