De Volhardingbus gaat vanaf 18 juli rijden

Speciaal voor onze leden in Zoetermeer start De Volharding op maandag 18 juli met het aanbieden van busvervoer in Zoetermeer. Vijftien enthousiaste vrijwilligers, chauffeurs en reisbegeleiders, staan klaar om u op werkdagen tussen 9:00 – 17:00 uur naar uw bestemming te vervoeren.

De Volharding komt op voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Onze Blijmakers zijn mensen die zich inzetten om anderen wat aandacht en afleiding te bezorgen. Ons team van Raad en Daad is erg actief in het doen van ombudswerk. Daarnaast bieden we diverse verenigingsactiviteiten, zoals bloemschikken, beweging en breien, in een gezellige sfeer in ons verenigingsgebouw aan de Roggeveenstraat 116 in Den Haag.

De Volhardingbus heeft tot doel het voorzien in een behoefte aan vervoer in Zoetermeer van deur naar deur, het halen en brengen van deelnemers van en naar dagbestedingen en het vervoer voor uitjes van zorginstellingen.

Onze leden kunnen binnen Zoetermeer gebruik maken van De Volhardingbus voor een vergoeding van maar € 2,50 per persoon! De overige vergoedingen zijn:

– Tussen Zoetermeer en Den Haag (Leidschendam/Voorburg): € 4,00

– Een bestemming in Den Haag: € 5,00

– Naar Leiden/ Delft: € 6,00

Kinderen tot en met 12 jaar reizen gratis, zij moeten wel begeleid worden door een volwassene. Voor het boeken van een reis kunt u vanaf woensdag 12 juli op werkdagen tussen 9:00-17:00 uur contact opnemen met Elise Peper – van Putten via 079-2033095 of busvervoer@devolharding.nl.

Nog geen lid van De Volharding? Ook niet-leden kunnen van dit vervoer gebruik maken, zij worden bij aanmelding gelijk lid en genieten dan ook van alle andere voordelen van het gratis lidmaatschap van De Volharding.

0 antwoorden op “De Volhardingbus gaat vanaf 18 juli rijden”

  1. Flora Wagemans2019-01-15 om 00:00Beantwoorden

    Hoe kani ik per email een rit binnen zoetermeer aanvragen?

Reactie achterlaten