Volhardingbus gaat rijden

De Volharding komt op voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. De Blijmakers van de vereniging zijn mensen die zich inzetten om anderen wat aandacht en afleiding te bezorgen. Het team van Raad en Daad is erg actief in het doen van ombudswerk. Daarnaast bieden zij diverse verenigingsactiviteiten, zoals bloemschikken, beweging en breien, in een gezellige sfeer in het verenigingsgebouw aan de Roggeveenstraat 116 in Den Haag.

De Volhardingbus heeft tot doel te voorzien in een behoefte aan vervoer in Zoetermeer van deur naar deur, het halen en brengen van deelnemers van en naar dagbestedingen en het vervoer voor uitjes van zorginstellingen.

Leden van de vereniging kunnen binnen Zoetermeer gebruik maken van De Volhardingbus voor een vergoeding van maar € 2,50 per persoon. Een ritje tussen Zoetermeer en Den Haag (Leidschendam/Voorburg)kost bijvoorbeeld € 4,00.

Kinderen tot 12 jaar reizen gratis, zij moeten wel begeleid worden door een volwassene. Voor het boeken van een reis kunt u op werkdagen tussen 9:00-17:00 uur contact opnemen met Elise Peper – van Putten via 079-2033095 of busvervoer@devolharding.nl.

Nog geen lid van De Volharding? Ook niet-leden kunnen van dit vervoer gebruik maken, zij worden bij aanmelding gelijk lid en genieten dan ook van alle andere voordelen van het gratis lidmaatschap van De Volharding.

Reactie achterlaten