Wijzigingen dienstregeling Veolia – Connexxion

Met ingang van zondag 11 december 2016 rijden de bussen in Haaglanden volgens een nieuwe dienstregeling. Vaak gaat het om andere vertrektijden, als gevolg van wijzigingen in de NS dienstregeling, of een aangepaste route.

Vanaf die datum zal de merknaam Veolia worden vervangen door Connexxion. Vanzelfsprekend blijft de kwaliteit van de dienstverlening, zoals je gewend bent overeind. Daarnaast komt er als extra service gratis WiFi beschikbaar in alle bussen en bieden we de OV-chipkaart als betaaloptie in de Buurtbus Pijnacker- Nootdorp (lijn 484).

Belangrijkste wijzigingen

Buslijn 55 Zoetermeer – Delft

De aankomst- en vertrektijden verschuiven ongeveer een kwartier, zodat lijn 55 van/naar Pijnacker op station Zoetermeer aansluiting blijft bieden op sprinters van en naar Utrecht.

In de ochtend- en middagspits rijdt buslijn 55 extra ritten, waardoor langer een kwartierdienst wordt gereden. Daarnaast gaat de 55 op zaterdagavond tot 22.00 uur twee keer per uur rijden.

Buslijn 71 en 72 Centrum West – Dorp/Rokkeveen – Centrum West

De dienstregeling van lijn 71 en 72 verschuift van maandag tm zaterdag overdag een kwartier, zodat bestaande aansluitingen op station Zoetermeer en Zoetermeer Oost behouden blijven. In de avonduren worden de vertrektijden iets aangepast zodat alle stadslijnen ’s avonds en op zondag goed aansluiten op lijn 400 van/naar Leiden.

Reactie achterlaten