Man bijt agente in hand na aanhouding

Rond half één vannacht is op RandstadRail-halte Voorweg Laag een verdachte aangehouden. Controleurs vroegen de man in de tram naar zijn reisbewijs. Schijnbaar had de man geen plaatsbewijs waardoor hij zich betrapt voelde en probeerde te ontkomen.

Dit leidde tot een handgemeen tussen de man en de HTM’ers. Hierbij sloeg de man een BOA van de HTM (controleurs met een bekeur- en geweldsbevoegdheid) waarop hij werd aangehouden.

Agenten van politiebureau Zoetermeer kwamen ter plaatse om de aangehouden man over te brengen naar het politiebureau aan het Burgemeester Wegstapelplein. Aangekomen in het politiebureau zag de verdachte kans om een vrouwelijke agent in haar hand te bijten. Naast de mishandeling van een HTM’er zal de man ook hiervoor worden vervolgd.

Reactie achterlaten