Drie RandstadRail wagons onder graffiti

Drie wagons van de RandstadRail zijn in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 februari met graffiti ondergespoten. De trams stonden opgesteld op de tramstalling in Oosterheem. Vooral bij één van de wagons is de verf over de hele zijkant aangebracht. Hierdoor kunnen passagiers niet meer naar buiten kijken. Voor de HTM is het een flinke kostenpost om de verf te verwijderen.

Naast de wagon waar grote letters op gespoten zijn, hebben de spuiters ook twee andere wagons beklad met kleine graffiti. Ook de voorkant van het tramstel moest het ontgelden. De tramstalling heeft een aantrekkingskracht op illegale graffiti spuiters. Zij kunnen daar rustig hun gang gaan omdat het afgelegen is.

Of de HTM nu extra maatregelen gaan treffen is niet bekend. Wel is het voor de vervoersmaatschappij een kostenpost om de bekladding te verwijderen.

Reactie achterlaten