Tram 3 rijdt in 1 richting langs halten in Zoetermeer vanaf ma 3 juli (fase 1)

Tram 3 rijdt van maandag 3 juli tot en met zondag 20 augustus om in Zoetermeer. Dit heeft te maken met werkzaamheden aan de perrons bij de halten in Zoetermeer. Tram 3 rijdt in die periode steeds in 1 richting langs de halten tussen Dorp en Stadhuis. Tram 4 rijdt de normale route.

De omleiding van tram 3 kent 2 fases.

Fase 1 loopt van maandag 3 juli tot en met zondag 30 juli. Tram 3 rijdt dan komend van Den Haag Loosduinen de normale route naar Centrum West perron 2. Vervolgens rechtsaf richting halte Dorp en dan de normale route terug naar Den Haag Loosduinen.

Fase 2 loopt van maandag 31 juli tot en met zondag 20 augustus. Tram 3 rijdt dan komend van Den Haag Loosduinen de normale route naar halte Dorp, vervolgens direct door via Centrum West perron 1 naar Den Haag Loosduinen.

In beide fases vervallen de halten Centrum West perron 4 en 6, de begin- en eindhalten van tram 3.

Reactie achterlaten