Tram 2, 3, 4 en 6 rijden niet tussen Centraal Station en Laan van NOI in weekend 1 en 2 juli

In het weekend van 1 en 2 juli zijn de routes van tram 2, 3, 4 en 6 opgesplitst tussen Centraal Station en Laan van NOI. De tramsporen worden dan vervangen op de kruising Ternoot en Beatrixkwartier.

Tram 3 rijdt van Den Haag Loosduinen naar Centraal Station (stopt bij de halte van tram 2 en 6 richting Leidschendam, vertrekt van de normale halte). En van Zoetermeer Centrum-West naar halte Laan van NOI (stopt bij de vertrekhalte richting Zoetermeer).

Tram 4 rijdt van Den Haag De Uithof naar Centraal Station (stopt bij de halte van tram 2 en 6 richting Leidschendam, vertrekt van de normale halte). En van Zoetermeer Javalaan naar halte Laan van NOI (stopt bij de vertrekhalte richting Zoetermeer).

Reactie achterlaten