RandstadRail stil door slingers

De feestelijke slierten werden op het Kentgensplein afgeschoten bij de heropening van de verbouwde Jumbo. De slierten werden door de wind omhoog gestuwd tegen de glazen wand van halte Buytenwegh. Daarna namen ze meteen een duik er wonden zich om de bovenleiding.

Niet lang daarna stonden de trams stil omdat de bestuurders het niet verantwoord vonden om er doorheen te rijden. Niet veel later stonden de wijkagenten, Jumbo medewerkers en de wijkmanager, samen met de bestuurders op het spoor in een poging de confetti weg te halen. Dit had weinig effect. De HTM heeft personeel ingezet op de stremming op te lossen en de trams weer te laten rijden.

De manager van de Jumbo, mr Van Vliet betreurt het voorval en vindt ht heel jammer dat de feestelijke opening van de nieuwe Jumbo in Buytewegh op deze manier ontsiert wordt. Wat het bedrag van de schade zou zijn is nog niet bekend.

Reactie achterlaten