Werkzaamheden Tramtunnel Grote Marktstraat en Beatrixkwartier van 14 juli t/m 30 juli

Van za 14 juli t/m ma 30 juli wordt een deel van de tramsporen in de Tramtunnel onder de Grote Marktstraat vervangen. Ook worden onderdelen van de seinen en het beveiligingssysteem gecontroleerd en zo nodig vernieuwd. Daarom worden de tramhalten Spui en Grote Markt tijdelijk afgesloten. Tegelijkertijd werkt HTM aan de sporen bij halte Beatrixkwartier. Ook deze halte is tijdens de werkzaamheden gesloten. Tram 2, 3, 4 en 6 rijden tijdens de werkzaamheden een aangepaste route. Houd rekening met mogelijk extra reistijd en een overstap.

In de dienstregeling van tram 3 en 4 is de volgorde van halten en vertrektijden niet in alle gevallen correct weergegeven. Dit komt omdat de route van tram 3 en 4 tijdens de werkzaamheden ‘geknipt’ is. Reis je met tram 3 of 4, plan dan je reis via de reisplanner of bekijk de haltevertrekstaten. Beide staan op de homepage van deze website.

Tram 3:

Route: Tram 3 rijdt vanaf Loosduinen na halte Brouwersgracht via de Dagelijkse Groenmarkt en het Buitenhof naar het Spui en via de Resident naar halte CS. Daarvandaan rijdt de tram via de Juliana van Stolberglaan en Laan van Nieuw Oost Indië naar tramhalte Station Laan van NOI (laag). De tram rijdt via dezelfde weg weer terug naar Loosduinen. Station Laan van NOI is het overstappunt van tram 3. Vanaf halte Station Laan van NOI (hoog) rijdt tram 3 via de gebruikelijke route naar Zoetermeer Centrum-West.

Tram 4:

Route: Aan de Haagse kant rijdt tram 4 van De Uithof tot aan halte Brouwersgracht en vervolgens via de Jan Hendrikstraat en de Riviervismarkt naar het tijdelijk eindpunt Grote Kerk. De tram rijdt via dezelfde weg weer terug naar De Uithof.

Aan de kant van Zoetermeer rijdt tram 4 van beginpunt Javalaan naar tijdelijk eindpunt Station Laan van NOI (hoog) en via dezelfde weg weer terug.

Reactie achterlaten