Meisje terecht dat in bus 400 naar haar keel werd gegrepen

Het meisje werd door twee mannen en een vrouw lastig gevallen en bij haar keel gegrepen. Medepassagiers hielpen haar, waarna ze bij de halte Meerpolder uit de bus kon vluchten. De omstanders deden vervolgens gelijk een melding van het voorval bij de politie, meldt een woordvoerder. Het is niet duidelijk of het meisje haar belagers kent en waarom zij aangevallen werd.

De zaak trekt behoorlijke aandacht op social media. Mensen vragen zich bijvoorbeeld af of de dader niet beter de bus had moeten uitvluchten in plaats van het slachtoffer.

De politie is nog op zoek naar de daders, waarvan er één een blanke vrouw is rond de twintig jaar oud. Zij droeg een jas met bontkraag. De twee mannen zijn beiden rond de veertig, een van hen is blank, de ander had een donkere huidskleur.

Reactie achterlaten