Nieuwe dienstregeling Ouderenbus

De Ouderenbus rijdt met 2 buslijnen door Zoetermeer en gaat met ingang van 19 februari de dienstregelingen aanpassen. Op deze manier probeert de Ouderenbus antwoord te geven op de verschillende vervoersvragen onder de Zoetermeerse ouderen.

De meest opvallende wijzigingen zijn voor buslijn 65, dat het Lange Land Ziekenhuis beter bereikbaar wordt voor ouderen uit de wijk De Leyens. Op verzoek kan ook gereden worden naar de restaurants, die gelegen zijn aan het Noord Aa recreatiegebied. De 2e en 4e zaterdag van de maand is een bezoek mogelijk aan de Pelgrimshoeve.

Voor buslijn 66 is een halte in de Houtbuurt aan de Florazoom (wijk Rokkeveen) aan de dienstregeling toegevoegd. Voor beide buslijnen geldt, dat de zaterdagmarkt in het Stadshart goed bereikbaar is en dat een halte voor de deur van het Stadhuis geplaatst is. Hierdoor is een extra mogelijkheid om gezellig het Stadshart te bezoeken en uiteraard gebruik te maken van de diensten van het Stadhuis.

De nieuwe dienstregelingen zijn verkrijgbaar bij de vrijwillige chauffeurs van de Ouderenbus.
Informatie en het toesturen van de dienstregelingen is ook mogelijk door te bellen met: 088-0234232.

Reactie achterlaten