Pendelbussen tussen Den Haag en Zoetermeer na ontsporing tram

Het voertuig is vanochtend weggehaald, maar de vertraging houdt nog even aan. “De rails moeten eerst worden hersteld en er wordt onderzoek gedaan naar hoe dit heeft kunnen gebeuren”, zegt een woordvoerder van HTM. Om de vertraging zo klein mogelijk te houden, worden bussen ingezet vanaf de haltes Laan van NOI en Leidschenveen. “Door middel van bussen hopen we iedereen van A naar B te kunnen brengen.”

Tram 3 rijdt van Loosduinen naar Den Haag Centraal Station en in Zoetermeer van Centrum West tot Centrum West (eindpunt). Tram 4 rijdt van De Uithof naar Centraal Station en van halte Leidschenveen naar Zoetermeer.

Tram 3 en 4 stoppen niet bij haltes: Beatrixkwartier, Laan van NOI, Voorburg ’t Loo, Leidschendam-Voorburg en Forepark. Tram 3 stopt ook niet bij haltes Leidschenveen en Voorweg Laag. Kijk voor het actuele reisadvies op de site van HTM.

Reactie achterlaten