EBS neemt dienstregeling buslijn 173 van RET over en dit verandert er

Op 15 december verandert de dienstregeling bij NS en bij diverse bus- en trammaatschappijen. Voor Zoetermeer verandert er niet veel, alleen busmaatschappij EBS neemt de dienstregeling buslijn 173 van RET over.

EBS neemt met ingang van de nieuwe dienstregeling, op zondag 15 december, het reisschema van bus 173 van RET over. Dit zal het vervoersbedrijf met stadsbus 73 gaan doen. Bus 73 rijdt vanaf zondag 15 december langs alle bestaande haltes tussen Centrum West en station Lansingerland-Zoetermeer.

Bus 173 van RET
De route van bus 173 wordt vanaf 15 december aangepast. Deze rijdt alleen nog maar een ingekorte route tussen station Lansingerland, Bleiswijk en Rodenrijs. Wel rijden op dat traject meer bussen en verdwijnen de haltes Edisonlaan, Alfred Nobelstraat, Trompstraat en Korenmolenweg in Bleiswijk. Daar komen de haltes Jan van de Heydenstraat en op de Heulslootweg voor terug. De route tussen station Lansingerland tot Zoetermeer Centrum West wordt vanaf dan niet meer gereden.

Reactie achterlaten