RandstadRail in Webwereld ‘Linksom’

In de weblog/linkcolumn ‘Linksom’ van Webwereld

RandstadRail: ‘sprong naar hoogwaardig openbaar vervoer’

Vrijdag, 20 aug – En verder: swingen in Delft op de klanken van een bigband en de 25ste verjaardag van de Anton Pieck Club

door Huib Zegers

RandstadRail

In Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en tussenliggende gemeentes is een groot project op de rails gezet dat tot doel heeft enkele Haagse tramlijnen, een tweetal spoorlijnen en een gedeelte van de Rotterdamse metro samen te smelten tot één railvervoerssysteem met de fraaie naam RandstadRail. Het project is deels nog in de voorbereidingsfase en deels al in uitvoering, zoals met name de Hagenezen de afgelopen weken aan den lijve hebben kunnen ondervinden. Op een uitgebreide website, vol gedetailleerde teksten, schetsen en animaties wordt alles keurig voor je uit de doeken gedaan. Als je alle info tot je hebt genomen zijn begrippen als de ZoRo-lijn, de Netkous en de Krakeling gesneden koek voor je.

Reactie achterlaten