RandstadRail-tekenwedstrijd

De Haagsche Courant had op zaterdag 15 mei paginagroot artikel over RandstadRail. Tekenwedstrijd voor kinderen. De tekening van de winnaars rijden in de zomer mee op alle Haagse trams. Lezers konden stem uitbrengen op stoelbekleding, neus en vloerbedekking, zoals ze later ook in de speciale stand konden doen.

Een leuke qouteRandstadRail, geen tram, geen trein, maar lightrail, moet het succesnummer worden van het openbaar vervoer in Haaglanden. De automobilist, zo hopen de bedenkers van RandstadRail, kan straks geen weerstand meer bieden aan de luxueuze voertuigen die in het verkeer altijd voorrang krijgen en net zo regelmatig rijden als een metro. Door RandstadRail zal het gebruik van de spoorverbinding Den Haag – Zoetermeer verdubbelen, verwachten de bedenkers.

Reactie achterlaten