Wegwerkzaamheden Oosterheem door aanleg RandstadRail

In maart vinden in Oosterheem werkzaamheden plaats voor de aanleg van RandstadRail. Dit heeft gevolgen voor het verkeer. Op de Y-splitsing, ter hoogte van de rotonde Willem Dreeslaan, wordt geheid. Hierdoor wordt een deel van de Y-splitsing om en om afgesloten voor verkeer. Automobilisten worden omgeleid via de verbindingsweg tussen de Hugo de Grootlaan en de Aletta Jacobslaan. Fietsers ondervinden geen belemmering. Deze werkzaamheden duren tot eind maart.

Wegafsluiting

Door de heiwerkzaamheden wordt de Y-splitsing in maart tweemaal in zijn geheel afgesloten. De aansluiting van de Willem Dreeslaan op de Hugo de Grootlaan en de Aletta Jacobslaan is dan tijdelijk in beide richtingen afgesloten. Verkeer tussen de Hugo de Grootlaan en Aletta Jacobslaan blijft wel mogelijk. De afsluiting geldt op woensdag en donderdag 2 en 3 maart en op dinsdag 15 maart tot en met donderdag 17 maart. Automobilisten moeten omrijden via de verbindingsweg tussen de Aletta Jacobslaan en de Tobias Asserlaan. Dit is de tijdelijke weg om Heemburg. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Absrechtstraat en Aarlanderveenstraat. Tijdens de afsluiting komen de bushaltes op de Willem Dreeslaan te vervallen. Op het informatiebord bij de bushaltes staan de dichtstbijzijnde opstapplaatsen vermeld.

Reactie achterlaten