Inspraakprocedure aanpassing openbaar gebied tussen de Ruimtebaan en Oosterheem

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend, dat voor de aanpassing openbaar gebied tussen de Ruimtebaan en Oosterheem een formele inspraakprocedure zal worden gevolgd. De aanpassing van dit gebied is nodig door de komst van de Oosterheemlijn welke wordt aangelegd door RandstadRail. De Oosterheemlijn verbindt de wijk Oosterheem met de bestaande spoorlijn nabij station Seghwaert.

Overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Inspraakverordening is een plan van aanpak geschreven voor de formele inspraakprocedure. Het plan van aanpak en tekeningen liggen vanaf maandag 13 juni 2005 tot en met vrijdag 29 juli 2005 ter inzage bij:

de afdeling Publiekszaken in de centrale hal van het Stadhuis;

de wijkpost Seghwaert, aan het Meeuwenveld 3. U kunt in de wijkpost terecht tijdens de inloopspreekuren op maandag, woensdag en vrijdag van 14.30 tot 16.30 uur. (vanwege een interne verbouwing is de wijkpost tot 19 juni gesloten);

Informatiecentrum Oosterheem, Stephensonstraat 54. De openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur

Tijdens deze periode kunt u reageren op de plannen. Uw reacties kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer, onder vermelding van ‘inspraak aanpassing openbaar gebied Oosterheemlijn, traject Ruimtebaan tot Zegwaartseweg’.

Op bovengenoemde locaties ligt tevens ter inzage de aanpassing voor het gebied rondom de Oosterheemlijn tussen station Seghwaert en de Ruimtebaan. Voor dit gebied heeft reeds in juni 2002 een formele inspraakprocedure gehouden. Geïnteresseerden kunnen vernemen hoe de omgeving er uit komt te zien. Op dit plan is geen inspraak mogelijk.

Reactie achterlaten