Doe mee met de Week van de Vooruitgang: de week van lopen, fietsen en openbaar vervoer

Van 17 t/m 22 september 2005 kunt u meedoen met allerlei gezellige, sportieve en informatieve loop- en fietsactiviteiten. Deze landelijke actieweek is bedoeld om lopen, fietsen en het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren en de auto wat vaker te laten staan. Andere vormen van vervoer worden steeds aantrekkelijker. Met de nieuwe RandstadRail en comfortabelere bussen krijgt Zoetermeer straks een erg goed alternatief voor de auto! En dan zijn gezondheid, brandstofkosten en milieu nog buiten beschouwing gelaten. Redenen genoeg om mee te doen met een van de activiteiten die tijdens de ‘week’ overal op stapel staan. Doe dus mee en geniet!

Eigen aanvullingen

Naast de RandstadRail-stand, was ook een Connexxion-bus aanwezig in de Dorpstraat.

Reactie achterlaten