30-12: Defecte bovenleiding Stadslijn en minder treinen

09:16 uur

Den Haag C – Rotterdam Hofplein

Den Haag C – Zoetermeer Stadslijn

Door een defecte bovenleiding rijden er geen treinen tussen: Den Haag en Pijnacker; Den Haag en Voorweg

Er rijden minder treinen tussen: Rotterdam Hofplein en Pijnacker; Voorweg en Zoetermeer Stadslijn.

Vertraging: 30-60 minuten. Prognose: Het is onbekend hoe lang dit duurt.

Minder treinen op de trajecten: Utrecht – Rotterdam / Den Haag

Houdt u rekening met extra overstappen en een langere reistijd. NS adviseert u indien mogelijk na 16:00 uur niet meer te reizen.

RTV-West

Door het slechte weer, kampen treinreizigers tussen Den Haag en Utrecht vrijdagmiddag met extra vertraging. De sneltrein uit Arnhem die normaal in Gouda wordt gesplitst, rijdt nu in zijn geheel door naar Den Haag. Ook de ontkoppeling van de InterCity-treinstellen vanuit het noorden in Utrecht gebeurt vanaf twee uur niet meer. Deze Intercity rijdt in zijn geheel door naar Rotterdam. Daardoor pendelt er tussen Den Haag en Utrecht maar ééns in het half uur een snelle trein.

13:23
Prognose: Hofpleinlijn: duurt tot ca. 18.00 uur; Zoetermeerlijn: tot in de loop van zaterdag.

Ook vervoersmaatschappij Connexxion verwacht extreme vetragingen door het afgekondigd weeralarm. Zo lang de veiligheid van weggebruikers, passagiers en chauffeurs niet in gevaar komt zal Connexxion doorrijden. De Haagse stadsvervoerder HTM verwacht geen problemen met de trams. Volgens een woordvoerder beschikt de HTM over zogenoemde ‘pekelploegen’, die zout blijven strooien over de wissels. Of de Haagse stadsbussen blijven rijden is op dit moment nog niet duidelijk.

Teletekst za 31 dec 11:53 uur

Den Haag C. – Zoetermeer Stadslijn

Door een defecte bovenleiding rijden tussen Den Haag Centraal en Zoetermeer Stadslijn de treinen met een vertraging van ongeveer 15 minuten. De treinen rijden alleen Linksom. Prognose: Deze situatie duurt de rest van de dag.

Reactie achterlaten