Ondernemend Zoetermeer: Plannen NS onacceptabel

De Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ (Raad voor Ondernemend Zoetermeer) vindt de plannen van de Nederlandse Spoorwegen om per december 2006 in Zoetermeer geen sneltreinen te laten stoppen absoluut onacceptabel.

De RVOZ roept de Zoetermeerse gemeenteraad op zich tot het uiterste in te spannen om de plannen van de NS teniet te doen.

Deze verslechtering van bereikbaarheid is uiterst schadelijk voor het vestigingsbeleid en de verdere ontwikkeling van Zoetermeer. Voor een stad van bijna 120.000 inwoners is een optimale bereikbaarheid, waaronder een goede aansluiting per spoor met steden als Den Haag en Utrecht, essentieel.

Het mogelijk doorgaan van de NS plannen zal de momenteel in Zoetermeer gevestigde bedrijven schade berokkenen en een remmende uitwerking hebben op de aanwas van nieuw te vestigen bedrijven.

Reactie achterlaten