Stremming Goudse lijn op 8 mei

Voor de rubriek ongeplande werkzaamheden en stremmingen kan je ook de tijdelijke stremming op maandag 8 mei 2005 toevoegen.

De sneltrein van 06:55 naar Nijmegen was die dag met een defecte stroomafnemer gestrand op station Zoetermeer. Het gevolg was dat er gedurende ongeveer 1 uur geen treinverkeer van en naar station Zoetermeer mogelijk was.

De laatste trein in de richting Gouda was de stoptrein van 06:39. De eerstvolgende reizigerstrein in de richting Gouda was een vertraagde Sneltrein van 07:55 uur, die tegen 08:10 via het linker spoor reed tot voorbij Zoetermeer-Oost. (Deze trein was met 6 bakken IRM te klein om alle gestrande reizigers met bestemming Gouda en verder te vervoeren). Rond 08:00 uur was nog wel over het linker spoor een leeg materieel rit bestaande uit Plan-T (of -V) vetrokken van station Zoetermeer.
Richting Den Haag was de laatste trein om 07:07 vertrokken. De eerstvolgende trein in die richting was een vertraagde sneltrein van 08:07 uur.

Reactie achterlaten