Wethouder deelt toegangskaartjes uit voor Kane

Wethouder Pieter Smit gaat toegangskaartje uitdelen voor een feest en privé-optreden van de Haagse band Kane in Zoetermeer. De groep is vrijdag te zien in de Boerderij. Daarmee wordt de introductie van RandstadRail in Zoetermeer gevierd.

Voor het feest zijn alle raadsleden uitgenodigd en Zoetermeerders die eerder hebben meegedaan aan een gemeentelijke enquête over RandstadRail. Smit deelt vrijdag in de ochtendspits extra kaartjes uit op straat voor het besloten feest. Hoeveel dat er zijn, kon hij nog niet zeggen. Waar Smit vrijdagochtend opduikt, moet een verrassing blijven. De introductie van RandStadrail is al meerdere keren uitgesteld door technische problemen. Voorlopig wordt nu half oktober aangehouden als startdatum.

Reactie achterlaten